Logo SRG Schoonmaak
Direct contact bel 050 549 06 17

Gevelreiniging van hoogstaande kwaliteit

Logo SRG Schoonmaak
Direct contact bel 050 549 06 17

Gevelreiniging van hoogstaande kwaliteit

Onze diensten

Schoonmaakonderhoud

Een goed schoongemaakt en onderhouden bedrijfsruimte zorgt voor een betere werksfeer en meer hygiëne voor uw werknemers. Het geeft uw organisatie een professionele uitstraling.

Gevelreiniging

Het reinigen en beschermen van uw pand is belangrijker dan u denkt. Door de onstuimige weersomstandigheden in ons land en door luchtvervuiling worden gevels van gebouwen en woningen door de jaren heen vuil.

Impregneren

Bouwwerken in Nederland bestaan meestal uit mineralen, zoals baksteen, natuursteen en beton. Door de structuur van deze materialen en ons klimaat nemen zij veel vocht op.

Graffiti verwijdering

Graffiti kan aantrekkelijk zijn, maar in de meeste gevallen ontsiert graffiti de uitstraling van het gebouw waarop het geplaatst is. Het verwijderen van de graffiti is dan een logisch gevolg.

Tapijt- en vloerreiniging

Een mooie schone vloer is het visitekaartje van uw bedrijf. Klanten en medewerkers komen er graag op binnen. Voor ieder type vloer stellen wij een advies en een meerjarenplanning voor het onderhoud op.

Glasbewassing

Over gevel- en separatieglas kunnen we helder zijn. Ramen behoren streeploos schoon te zijn, omlijstingen moeten worden afgenomen en lekwater dient te zijn verwijderd.

Gordijn- en lamelreiniging

Naast het wassen en stomen van alle soorten vitrage en overgordijnen kunnen wij raambekledingen, zoals verticale lamellen en horizontale jaloezieën (Luxaflex), ultrasoon reinigen.

Reiniging van kunststof- en aluminium kozijnen

Uw kunststof of aluminium kozijnen en puien hoeven niet geschilderd te worden, maar zoals u ongetwijfeld opmerkt ziet het er al snel verweerd uit.

Industriële reiniging

Industriële bedrijven moeten optimaal presteren om goed te renderen. Niets mag het productieproces verstoren.

We reinigen opslagloodsen, distributiecentra, productielocaties/-machines.

Opleveringsschoonmaak

De bouw is bij uitstek een branche die vraagt om een veilige werkomgeving. Een opgeruimd bouwterrein en een schone werkomgeving dragen daar belangrijk in bij.

Multidiensten

SRG wordt regelmatig ingehuurd voor multidiensten. Dit houdt in dat als een pand of woning van bewoning in slechte staat is achtergelaten door ons weer in verhuurbare/verkoopbare staat wordt gebracht.

Contact informatie

SRG Schoonmaak
Ruischerwaard 118
9734 CJ Groningen
Telefoon 050 549 0617
Mobiel 06 43 080 181 (Anne Harkema)
E-mail info@srgschoonmaak.nl

Volg ons op

Webdesign door ZeroFifty Design